Nieuwe website

Eindelijk krijgt Pinball HQ (ook wel bekend als "De Koog") een eigen website. Mocht wel eens tijd worden.

Okay, okay. Het heeft even moeten duren (uhm, 20 jaar ofzo) maar onze game room krijgt eindelijk haar eigen website, compleet met agenda, foto’s en een plek voor informatieve berichten en nieuwtjes!

Natuurlijk hadden we al die jaren een andere site waar we een agenda en een lijst met onze huidige flipperkasten op bij hielden, maar dit was verre van ideaal omdat tijdgebrek en laksheid (vooral dat laatste) er voor zorgden dat we vaak pas op donderdagavond de agenda bij werkten voor events op vrijdag. Niet echt klantvriendelijk.

Vanaf nu is er wél een duidelijke agenda met een lijst van onze toekomstige events. Ook geannuleerde events worden hierop trouwens weergegeven, zodat je ook weet als we er niet zijn (bijvoorbeeld op feestdagen).

De collectie pagina is er voor een mooie up-to-date weergave van de huidige verzameling te spelen kasten. Hier vind je ook per kast een beschrijving en hopelijk in de toekomst ook beknopte regels zodat je bij iedere machine weet waar je moet beginnen.

Om niet telkens aan mensen te hoeven uitleggen dat ze geen drankjes op of onder de kasten mogen zetten is het ook wel makkelijk dat we nu dingen als onze huisregels en “pinball voor dummies” op de website hebben staan.

En tenslotte de nieuws pagina. Ik (en hopelijk ook anderen) ga mijn best doen hier af en toe wat leuks op te zetten. Bijvoorbeeld als er een nieuwe kast is. Dat soort zaken.

Website “To Do” plannen:

  • Ik wil graag nog een nieuwsbrief toevoegen.
  • Agenda reminders, zodat mensen herinnerd kunnen worden dat we over een paar dagen weer open zijn.
  • Reserveren via de site (zodat wij een idee hebben wie er komen).

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

More Posts

Nye flippermaskiner!

Oftewel, nieuwe flipperkasten (in het Deens)! Het is al weer even geleden, dat ik samen met Martijn en Marten richting Denemarken toog. We hebben het

…Gesloten tot half Januari :-(

Door aanscherpingen in het Corona beleid van de overheid zijn we weer tijdelijk gesloten. De Friday Night Pinball avonden van vrijdag 19 november en die

Eerste FNP succesvol verlopen

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver. Na ruim anderhalf jaar was het weer mogelijk om een Friday Night Pinball te organiseren. Gelukkig was

Prijzen

Wat kost een avondje flipperen? Hier vind je informatie over onze prijzen en ook hoe je kunt betalen bij ons.

Volgende event

oktober, 2022

Vragen? Stuur ons een bericht.