Eerste FNP succesvol verlopen

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver. Na ruim anderhalf jaar was het weer mogelijk om een Friday Night Pinball te organiseren. Gelukkig was het gelijk weer even gezellig als al die avonden voordat Corona de boel plat legde. Toen iedereen rond 20:00 binnendruppelde voelde het alsof we nooit zijn weggeweest. Wel was het weer even wennen voor het vrijwel volledig aanwezig zijnde pinball team, hadden we de ruimte de weken voor de opening grotendeels voor onszelf, opeens moesten we de kasten weer delen met een groep enthousiaste en fanatiek flipperende bezoekers. En al die flipperkasten maken toch best flink wat kabaal als er een groot deel bespeeld wordt.

Maar al met al waren er vooral positieve geluiden. En aantal veranderingen die we tijdens de Corona-pauze geïntroduceerd hebben (nieuwe website, nieuw betalingssysteem, betere verlichting) lijken allemaal goed te hebben uitgepakt. Wel kwamen we erachter dat er hier en daar wat kleine, technische storingen zijn bij de kasten zelf, dit soort dingen wordt altijd vooral duidelijk wanneer er weer fanatiek op de kasten gespeeld wordt. Dus wat dat betreft is er nog wat werk aan de winkel de komende weken, maar dat hebben we graag over voor al die blije gezichten!

Lijkt het je leuk om zelf ook een keer te komen flipperen op onze Friday Night Pinball, alleen of met wat vrienden? Bekijk dan onze agenda voor de volgende datum dat we open zijn en reserveer een plek door je in het event zelf op te geven. Wil je met een grotere groep komen, bijv. met een vriendengroep of met een stel collega’s? Kijk dan eens of The Pinball Experience iets voor je is, dan heb je de hele gameroom voor je zelf op een tijdstip dat jullie uitkomt en speel je onder begeleiding van een ervaren flipperaar een spannend toernooi (vanaf 8 personen)!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

More Posts

Nye flippermaskiner!

Oftewel, nieuwe flipperkasten (in het Deens)! Het is al weer even geleden, dat ik samen met Martijn en Marten richting Denemarken toog. We hebben het

…Gesloten tot half Januari :-(

Door aanscherpingen in het Corona beleid van de overheid zijn we weer tijdelijk gesloten. De Friday Night Pinball avonden van vrijdag 19 november en die

Prijzen

Wat kost een avondje flipperen? Hier vind je informatie over onze prijzen en ook hoe je kunt betalen bij ons.

Volgende event

oktober, 2022

Vragen? Stuur ons een bericht.