Guns N’ Roses: Not In This Lifetime (LE)

Start een van de maar liefst 21 nummers van de band die in het spel zijn opgenomen en zie jezelf live mee rocken dankzij de in de kast ingebouwde camera.

Bring the concert home!

Fabrikant

Jersey Jack

Jaar

2020

Ontwerper

Eric Meunier / Slash

Multiball

6 ballen

Positie Pinside Top 100

#9

Verzamel elk lid van de band en start een van de maar liefst 21 nummers uit de roemruchte geschiedenis van de band die in het spel zijn opgenomen. Wanneer een song eenmaal gestart is, dan boost het spel de concertervaring na waarbij je jezelf mee kunt zien rocken met de band. Probeer tijdens het afspelen van een nummer zo lang mogelijk schoten te blijven maken om de “Rock-It Meter” hoog te houden. Hierbij kun je op het gegeven moment de keuze krijgen tussen het uitbetalen van een Song Jackpot om de modus te voltooien of doorgaan met spelen voor meer punten. Ook kun je, door een nummer lang genoeg te blijven spelen, de bij de song behorende albummodus activeren. Andere aandachtspunten zijn het bezoeken van verschillende steden om Tour Multiball te verlichten, het verzamelen van patches voor verschillende extra’s en het stapelen van “booster” multiball-modi om je te helpen tijdens liedjes.

Guns N’ Roses (ook wel Guns N’ Roses: Not In This Lifetime genoemd) is een fysieke flipperkast die in de herfst van 2020 is uitgebracht door Jersey Jack Pinball. Ontworpen door zowel Eric Meunier als prominent bandlid Slash zelf, met regels van Keith Johnson. Het betreft de tweede flipperkast gebaseerd op de band Guns N’ Roses. Terwijl zijn voorganger uit 1994 de succesvolle Use Your Illusion-tour volgde, is deze machine in plaats daarvan geïnspireerd op de Not in This Lifetime…-tour van de band van 2016 tot 2019.

Kopruit